26 Juni 2013 in Utrecht – Waarom kiezen we niet voor geluk?

Kom borrelen en wissel met elkaar van gedachten over duurzaam geluk

We leven in een van de welvarendste landen ter wereld. Maar de ecologische voetafdruk van alle Nederlanders bij elkaar is ongeveer drie keer zo groot als het landoppervlak van Nederland. En ondanks de groeiende welvaart is het geluk in Nederland de laatste 40 jaar nauwelijks toegenomen. Waarom blijven we ons dan richten op welvaart en kiezen we niet bewust voor meer geluk? 

Over dit onderwerp, ofwel over geluk en duurzaamheid, zullen emeritus-professor Ruut Veenhoven, evenals Marjolein Niestadt (BNR- nieuwslezer en eigenaar van Corporate Compassion) en Michiel Hobbelt (Duurzaam Geluk) hun licht laten schijnen op een borrel pensant van het VVM-netwerk van milieuprofessionals.

De borrel (met broodjes en gelegenheid tot gedachtenwisseling) vindt plaats op woensdag 26 juni van 18.00 tot 20.30 uur op het bureau van de Vereniging van Milieuprofessionals (VVM), Arthur van Schendelstraat 800 in Utrecht. De kosten zijn respectievelijk € 27,50 voor leden en € 42,50 excl. BTW voor niet-leden. Hier kun je je aanmelden.

Dit bericht is geplaatst in Geluksinitiatief met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *