Geluksdoctorandus waagt zich in het stadsleven

De about-pagina van de talkshow annex blog Stadsleven Amsterdam door Tracy Metz met medewerking van Sanne van der Beek

Gastblog
Ik ben verhuisd, deze week, van het groene en rustige Den Haag naar het bruisende Amsterdam. Op verzoek van Tracy Metz (en haar kompane Sanne van der Beek) schreef geluksdoctorandus deze keer een gastblog over geluk en de stad. Tracy is een van origine Amerikaanse vrouw, die merkwaardig goed is ingeburgerd. Niet alleen schrijft ze voor o.a. de Groene Amsterdammer en NRC, maar ze heeft ook een eigen talkshow, genaamd Stadsleven.
Elke maand wordt daar een ander thema aangesneden, van ‘Natuur in de Stad’ tot ‘Sex in the City’ tot (deze keer, en wel op komende maandag 27 januari) ‘Happy City’.
Daarop aansluitend verschijnen er telkens een aantal blogs rond hetzelfde thema: van harte aanbevolen voor iedereen die van het leven in de stad houdt!

Mijn bijdrage aan het thema van deze keer, de gelukkige stad, vind je hier:
Zo maak je een stedelijk dashboard om te sturen op geluk – deel 1. Hoe het niet moet.
Zo maak je een stedelijk dashboard om te sturen op geluk – deel 2. Hoe het wel moet.

Leuk dit soort uitnodigingen!
Eerst van HP/DeTijd (over politiek en geluk) en nu deze. Het houdt de moed erin, zet mij ertoe aan om ideeën over wat wij met geluk kunnen doen steeds verder uit te werken. Als dit zo doorgaat, zal geluksdoctorandus op den duur een levensvatbaar project blijken!

Dit bericht is geplaatst in Over de site met de tags , , , , . Bookmark de permalink.